WINTERTIJD, ZO HOU JE HET ZOMERSE GEVOEL NOG EVEN VAST IN JE INTERIEUR!

Vorig weekend is de wintertijd weer ingegaan. Ik heb hier altijd gemengde gevoelens over. Enerzijds vind ik het wel gezellig als het vroeg donker is. Kaarsje aan, plaid op de bank: er zijn allerlei manieren om het gezellig te maken in de herfst en de winter. Maar anderzijds wil ik dat zomerse gevoel overdag juist wel vast houden! Hieronder zie je hoe ik dat ik mijn huiskamer deed.

Fotocredit: Van Dam Productions

De wand achter de hoekbank is geschilderd in RAL9010. Omdat de bank ook licht is, was er wel iets nodig om het gezellig te maken. Deze oude deuren, die ik gewoon los achter de bank tegen de muur heb gezet, zijn gered van de stort. Ze lagen op de stapel afval toen het herenhuis van de tante van mijn man leeg geruimd moest worden. Toen waren ze nog donkerbruin en in behoorlijk slechte staat maar ik vond het zonde om ze weg te gooien!

Foto: Van Dam Production

Nadat we ze met afbijt hadden behandeld kwam deze prachtige zalmroze kleur eronder uit. Zó mooi!

Maar om het zomergevoel echt te behouden, hing ik drie planthouders van FERM living op met daarin verschillende plantjes van het tuincentrum. De plantenpotjes kocht ik bij Ikea, ik houd erg van terra cotta en het lichtblauwe potje heeft zo’n leuke stijl! De plantenhouders zijn van FERM Living.

Foto: van Dam Productions

Wil jij ook plantjes aan de muur? Voor jouw gemak heb ik een link naar bol.com waar je deze planthouder kunt bestellen! En wil je ook oude deuren in je interieur? Stuur me een berichtje, dan houd ik het in de gaten als ik in een kringloopwinkel ben!

SHOP THE LOOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *