Lichtplan in Utrecht

Ben jij erg tevreden met je interieur, maar verdwijnt dat als het buiten donker wordt? Dan zijn er waarschijnlijk enkele aanpassingen aan de verlichting nodig. Natasja Buijs, interieurstylist, helpt je graag door een lichtplan in Utrecht op te stellen. Daarna gaan we de verlichting aanpassen, zodat jouw interieur ook in de avond een gezellige en warme uitstraling heeft.

Hoe kun je met een lichtplan in Utrecht je huis gezelliger maken?

Het laten opstellen van een lichtplan in Utrecht kan je helpen om de sfeer in je woning te verbeteren. De meeste mensen zorgen er wel voor dat ze op meerdere plekken lampen hebben staan zodat de gehele ruimte verlicht wordt, maar dat zorgt er niet meteen voor dat je woning ook gezellig oogt. Voor de meest sfeervolle verlichting dien je de lichtbronnen op diverse hoogtes te plaatsen. Tevens heb je een goede mix nodig van functioneel licht en sfeerverlichting. Met verlichting kan je bepaalde onderdelen van je interieur goed naar voren laten komen. Je kan bijvoorbeeld een lichtbron afstellen op een mooi schilderij of een bijzondere stoel. Uiteraard wordt er bij het opstellen van een lichtplan rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen en met je interieur. Licht heeft een grote invloed op je interieur in de avond. Vaak kun je met slechts een aantal aanpassingen een groot resultaat bereiken.

Neem contact op voor een persoonlijk lichtplan in Utrecht

Je kan altijd contact met me opnemen over het lichtplan in Utrecht. Ik vertel je graag vrijblijvend wat ik voor je kan betekenen. Mijn telefoonnummer is 06-47680737, maar je kan ook een mail sturen naarnatasjabuijs@mail.com of het contactformulier invullen. We kunnen dan een gratis kennismakingsgesprek plannen. Na het bespreken van jou of jullie wensen stel ik een vrijblijvende offerte op.