Interieuradvies in Veenendaal van Studio NB

Wil je graag een persoonlijk interieur hebben, maar weet je niet goed hoe je dat aan moet pakken? Kies dan voor het interieuradvies in Veenendaal. Natasja Buijs, de interieurstylist in Veenendaal, voorziet jou graag van advies zodat je het interieur op jouw smaak en wensen kan afstemmen.

Wat zijn de voordelen van interieuradvies in Veenendaal?

Het kan erg lastig zijn om bij je eigen interieur te bepalen waarom het niet helemaal bij je past. Ik help je daar graag bij als interieurstylist. Eerst gaan we bedenken wat jouw stijl is. Welke kleuren vind je mooi? Welke meubels spreken jou aan? Aan de hand van diverse vragen en voorbeelden krijg ik een goed beeld van jouw stijl. Ik stel vervolgens een advies op dat volledig is gebaseerd op jouw smaak en stijl. Dankzij het interieuradvies in Veenendaal heb je een concreet plan waarmee je jouw interieur kunt aanpassen. Word je liever volledig geholpen door een interieurstylist in Veenendaal? Dan kan ik je tevens helpen met de styling. Je hoeft niet per se nieuwe meubels en accessoires aan te schaffen om je interieur aan te passen. Door meubels op andere plaatsen neer te zetten en te spelen met accessoires kun je een heel ander effect bereiken. Zo hoef je geen goede meubels te vervangen. Je kan ook samen met de interieurstylist gaan shoppen om een aantal nieuwe elementen aan je interieur toe te voegen.

Bespreek jouw wensen met de interieurstylist in Veenendaal

Lijkt het jou geweldig om een interieuradvies in Veenendaal te krijgen van een styliste? Neem dan contact op met Natasja Buijs via het nummer 06-47680737. Je kan ook het contactformulier invullen of een mail sturen naar natasjabuijs@mail.com. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen voor het interieur. Na afloop kan ik een vrijblijvende offerte opstellen.