Studio NB interieurs
Omdat geen woonwens hetzelfde is, werk ik niet volgens een vast patroon. Tijdens een gratis   kennismakingsgesprek inventariseer ik de wensen en vervolgens maak ik een passende offerte. Hieronder vind je een beschrijving van de meest voorkomende werkzaamheden:

Interieuradvies 

Bij een persoonlijk interieuradvies kom ik bij je langs en kijken we hoe jouw wensen gerealiseerd kunnen worden. We bekijken verschillende interieurs en zo kom ik erachter wat jij mooi vindt en welke stijl bij jou past. Daarna gaan we op zoek naar de meubels die daar bij passen. Hierna kun je desgewenst zelf de regie in handen nemen en je wensen uitvoeren.

Plattegrond met meubelplan

Ik maak een ontwerp voor jouw interieur en werk dit uit in een plattegrond op schaal. 

Verlichtingsplan

Een goed lichtplan speelt zich af op verschillende hoogtes in het interieur zodat het interieur sfeer en karakter krijgt. Door sommige elementen extra te benadrukken en te spelen met functionele en sfeerverlichting ontstaat ook als het buiten donker is een fijne sfeer in huis.

Accessoireplan

Wil je het totale ontwerp van jouw interieur uitbesteden, dan verzorg ik ook een accessoireplan. Hierin vind je alle accessoires maar bijvoorbeeld ook kunst en planten.

3D-tekening 

Een 3D-tekening is een handig hulpmiddel voor wie moeite heeft zich voor te stellen hoe een ontwerp eruit gaat zien. Maar ook bijvoorbeeld als je een (nog te bouwen) huis hebt gekocht vanaf een bouwtekening. Een 3D-tekening geeft dan veel inzicht in de ruimte en kan helpen met beslissingen over routing en interieur. Als ik een interieur voor je heb ontworpen, ontvang je enkele sfeerbeelden in 3D en een rondleiding door je nieuwe interieur.

Styling & Shopping

Deze diensten spreken voor zich. Ik ga met je shoppen en samen zoeken we meubels en accessoires uit. Ook behoort de styling tot de mogelijkheden. Ideaal voor wie zijn meubels al heeft aangeschaft maar de inrichting toch niet gezellig en persoonlijk weet te krijgen.
 Personal shopping
 
 Ben je op zoek naar iets bijzonders? Vertel het me, geef me een budget en ik ga voor je op zoek.
 Projectbegeleiding
 
Geen tijd om zin om zelf alles te regelen? Ik neem je alles uit handen en zorg ervoor dat de werkzaamheden uitgevoerd worden. Ik houd contact met leveranciers en houd de planning in de gaten. Je wordt volledig ontzorgd.

0