Prijzen

Laat de creatieve blik van studio NB door je interieur gaan. Samen gaan we aan de slag om jouw droominterieur te creëren. Een persoonlijk, warm interieur op maat waarin iedereen zich thuis voelt. Of het nu thuis is of op de zaak: iedereen verdient dat gevoel. Studio NB helpt je daar graag bij. Kies jouw pakket en dan gaan we aan de slag.

Classic € 349

Je weet zelf al aardig wat je wilt maar je hebt hulp nodig om zelf tot een plan te komen. Dan is het Classic pakket ideaal voor jou!

Wat krijg je precies:

Tijdens een 2 uur durende sessie bij jou thuis kun je me het hemd van het lijf vragen over bijvoorbeeld kleurgebruik, de ideale indeling of verlichting. Al jouw vragen zijn na dit gesprek beantwoord en je kunt zelf aan de slag om je ideale interieur te creëren.

Jouw voorbereiding:

Bewaar alle knipsels, verfstalen en Pinterest ideeën die je hebt verzameld, dan kunnen we samen sparren over al jouw ideeën. Zorg ervoor dat je een plattegrond van de ruimte hebt op schaal 1:50, dan kun je optimaal gebruik maken van mijn expertise. Ik geef je daarnaast praktische tips en trics.

Het resultaat:

Na dit interieuradvies kun je zelf boordevol inspiratie aan de slag.

Deluxe € 795

Je ziet Classic al helemaal zitten maar zoekt een totaaladvies waarmee je zelf aan de slag kunt. Dan is het Deluxe pakket iets voor jou!

Wat krijg je precies:

Na een kennismakingsgesprek (of misschien zelfs al tijdens) maken we een moodboard van al jouw wensen. Zo kan ik goed bepalen welke kleuren en woonstijl ik voor jouw ontwerp ga gebruiken. Je ontvangt een 2D ontwerp met de ideale indeling, een meubelplan en een shoppinglist. Je krijgt een handig online ontwerpboekje en ik presenteer het interieurplan bij jou thuis.

Jouw voorbereiding:

Bewaar alle knipsels, verfstalen en Pinterest ideeën die je hebt verzameld  en zorg ervoor dat je een plattegrond van de ruimte hebt op schaal 1:50.

Dit is het resultaat:

Je hebt nu een plattegrond met ideale indeling, kleuren en een meubelplan. Je kunt lekker aan de slag om jouw om te toveren tot je interieurdroom.

Premium € 1.295

Je houdt niet van half werk maar je tijd is schaars. Je bent op zoek naar een totaaloplossing en je wilt graag ontzorgd worden.

Wat krijg je precies?

 Na een kennismakingsgesprek (of misschien zelfs al tijdens) maak ik een moodboard van al jouw wensen. Zo kan ik goed bepalen welke kleuren en woonstijl en kleuren ik voor jouw ontwerp ga gebruiken. Er is volop ruimte om tussendoor te overleggen en meubels zelf te gaan bekijken. Je ontvangt een volledig 3D ontwerp met de ideale indeling (meerdere indelingen mogelijk) en daarnaast een meubel- en lichtplan. Je krijgt een handig papieren ontwerpboekje met stalen en een shoplist. Ik presenteer het interieurplan bij jou thuis. Daarna ga ik een dagdeel voor jou shoppen voor accessoires om de puntjes op de i te zetten.

Jouw voorbereiding:

Bewaar alle knipsels, verfstalen en Pinterest ideeën die je hebt verzameld  en zorg ervoor dat je een plattegrond van de ruimte hebt op schaal 1:50.

Dit het resultaat:

Jouw ideale interieur staat als een huis. Met een gedegen 3D ontwerp zie je van tevoren al hoe jouw ruimte er uit kan gaan zien. Jouw vrije tijd is belangrijk dus ik ga een dagdeel voor je shoppen bij het inkoopcentrum. Deze accessoires maken je droominterieur helemaal af.

Extra opties:

Personal shopping € 249

Samen gaan we een dagdeel shoppen! Ik weet precies waar we moeten zijn om van jouw huis je thuis te maken! Dat scheelt je veel tijd en keuzestress.

Stylingsessie € 249

Je hebt alles in huis maar styling is niet je forte. Het lukt je niet om eenheid en gezelligheid in je interieur creëert. Ik kom naar je toe en samen gaan we aan de slag. Zo maken we van jou huis een thuis en de volgende keer ben jij prima in staat om zelf te stylen.

Projectbegeleiding € 995

Het Premiumpakket kan uitgebreid worden met projectbegeleiding. Hierbij word jij totaal ontzorgd. Ik communiceer met aannemers, stucadoors, schilders e.d., jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Ik houd het tijdschema in de gaten en zorg dat alles gladjes verloopt.

0