Interieuradvies in Ede van Studio NB

Voor een aangename sfeer in de woning zal je het interieur op de juiste manier moeten samenstellen. Vaak lijkt het erg eenvoudig op tv en in magazines, maar in de praktijk kan het nog wel eens tegenvallen. Wil jij graag een mooi interieur hebben dat perfect bij jou past? Neem dan contact op met interieurstylist Natasja Buijs voor een interieuradvies in Ede.

In welke situaties komt interieuradvies in Ede van pas?

Je kan om diverse redenen besluiten om interieuradvies in Ede aan te vragen. Misschien wil jij je woning opnieuw in gaan richten, maar je vind het combineren van meubels en accessoires lastig. Ook kan het zijn dat je een duidelijke smaak hebt, maar dat je partner een andere smaak heeft. In zulke situaties weet je even niet meer wat je met het interieur aan moet. Natasja Buijs zorgt er altijd voor dat het interieur perfect bij jou of bij jullie past. Eerst wil ze weten wat je smaak is qua interieur. Houd je van modern of juist van klassiek? Ga je liever voor felle tinten of voor neutrale tinten? Op basis van zulke vragen kan zij bepalen welk advies jouw het meest zal helpen om een droominterieur te bereiken. Je kan meteen met dit advies aan de slag. Doordat er zoveel rekening wordt gehouden met jouw smaak en stijl, weet je vrijwel zeker dat het interieur bij jou past.

Wil je graag interieuradvies in Ede krijgen?

Als jij ook interieuradvies in Ede wil krijgen voor jouw woning, neem dan gerust contact op met mij. Je kan mij telefonisch bereiken via 06-47680737. Ook kun je een mail sturen naar natasjabuijs@mail.com of je kan het contactformulier op de website invullen. Ik kom graag langs voor een gratis kennismakingsgesprek. Op basis van jou of jullie wensen stel ik een vrijblijvende offerte op.